profil

Cristine Storm lassen

Mit navn er Cristine Storm Lassen. Idrætten er min referenceramme, og det er den, jeg skaber min virkelighed ud fra.

En gang var jeg hende sejleren ”Kristine Roug”. Med min eliteidrætskarriere i sejlsporten har jeg opnået resultater som kun få andre – til trods for at jeg stoppede min sejlkarriere allerede som 25-årig. 

Inden jeg var 25 nåede jeg at vinde OL og 5 gange VM. Jeg stoppede brat efter OL i Sydney 2000, hvor jeg præsterede mit værste resultat længe selvom jeg lå nr. 1 på verdensranglisten.

Min karriere som eliteidrætsudøver har sat sine spor på godt og ondt, men har også efter mange års refleksion givet mig en særlig indsigt i, hvorfor det er så vigtigt at have fokus på glæde og motivation fremfor præstationen og talentet.

Ud fra mine dyrt købte erfaringer har jeg udviklet en model, der beskriver præcis, hvordan vi kan begribe idrætsglæde og dermed konkret skaber de bedste rammer herfor. Samtidig har jeg udviklet en simpel oversigt, der indrammer motivation, så det er nemt at forstå, hvordan vi motiverer og motiveres. Når vi forstår, hvordan motivation opstår er vejen til at motivere på bedste vis langt kortere.

Fra Københavns universitet har jeg en bachelor i idræt og fra RUC er jeg uddannet cand. comm. med Performance Design og Pædagogik og uddannelsesstudier som fag. Oveni har jeg i kræft af at undervise som lektor i gymnasieregi pædagogikum med innovation som sidefag. Derudover er jeg certificeret coach og også uddannet skiinstruktør på højeste niveau.

Det jeg har gjort mig allermest i, er at undervise og coache i idrættens verden. Det har været lige fra at hjælpe mine værste konkurrenter, undervise nybegyndere såvel som eliteudøvere, motivere børn og unge samt voksne, turister og erfarne skiløbere og også undervise gymnasieelever i fagene idræt og innovation.

 

 

Mere Medvind skaber resultater gennem glæde og motivation fremfor pres om at gøre det godt nok.

Mere Medvind er til for at flere opnår succesoplevelser, for det er bare sjovere at få erfaring gennem gode oplevelser frem for dårlige oplevelser. Det er som regel også succesoplevelserne, der gør at vi har lyst til at blive ved.

Formålet er derfor glæde og begejstring, der skaber mod og viljestyrke til at turde mere. For det er netop sådan, at vi skaber de største resultater, som er bæredygtige både på og udenfor banen.

Navnet Mere Medvind er inspireret af min tid i sejlsporten, hvor det jeg syntes var allersjovest var at sejle med vinden. Sjovt nok, blev jeg så dygtig til det at ingen andre kunne følge med. Når vi har det sjovt bliver vi som regel også dygtige til det vi laver. Glæde og motivation skaber resultater, og vigtigst, gode erfaringer, som vi vokser af.

 

missi0n

OL 1996 Atlanta