Foredrag

Motivation og glæde er afgørende for at opnå de bedste resultater.

Omdrejningspunktet i mine foredrag er med et afsæt i glæde og motivation. Jeg formidler via modeller, så pointerne er nemme at huske og så er foredragene fyldt med eksempler fra min tid som sejler og mange andre idrætsanekdoter.

Foredragene tilpasses både på tid og indhold, alt efter hvad der passer ind i jeres tidsramme. Det kan spændes fra 45 min til 1,5 time.

Foredrag til idrætsklubber og -foreninger

Foredragene tilpasses så de passer til jeres behov. Book en gratis samtale for at få afklaret, hvordan jeg skaber det bedste foredrag til jer. Har I særlige ønsker, så lad mig endelig høre herom. Jeg har meget mere at byde på end nedenstående emner, så lad mig endelig hører, hvad I mangler for at skabe de bedste succesoplevelser for jeres medlemmer.

Book en gratis samtale
OL 1996 Atlanta

Motiver på bedste vis

Foredraget tager afsæt i min idrætsglæde model som jeg har udviklet. Jeg udviklede modellen mens jeg var leder i en sejlklub, men fandt hurtigt ud af at modellen er brugbar ikke blot i alle slags idrætten, men også indenfor arbejdsglæde.

Motivation er noget vi alle har brug for uanset om det i idrættens verden eller på arbejdsmarkedet. Jeg har udviklet en model, der simpelt giver overblik over, hvordan vi motiverer og bliver motiveret. I foredraget kommer jeg med eksempler fra min tid som eliteidrætsudøver.

 

Skab et sundt miljø og god kultur

Vi har alle et ansvar for det miljø, som vi er med til at skabe for hinanden. Det er aldrig kun din egen skyld, hvis du går ned med stress eller bliver mentalt syg på anden vis.

Med egen erfaring med en mindre spiseforstyrrelse og en alvorlig depression ved jeg hvor sej en omgang det er at komme ud på den anden side. At komme tilbage tager tid og indsigt i, hvad der er grund til at man ikke trives.

Med afsæt i min model for glæde giver jeg indblik i, hvordan og hvorfor omgivelserne har, så står effekt på vores helbred og giver metoder til hvordan vi skaber et sundt miljø og god kultur, så mentale sygdomme undgås.

 

Forstå det mentale spil

Det er ikke altid lige nemt at slå til på det rette tidspunkt. Det kræver, at du ved, hvordan du skal håndtere presset, når det virkelig gælder.

I foredraget fortæller jeg om, hvordan jeg selv håndterede presset og giver simple, men effektive metoder til, hvordan du yder dit bedste, når det er vigtigst.

Forældre-foredrag

Nedenstående foredrag henvender sig til forældre med idrætsbørn og -unge.

OL 1996 Atlanta

Lær at motivere dit barn, så idrætsoplevelsen bliver optimal

Hvordan hjælper du som forældre bedst dit barn i idrættens verden?

I foredraget kommer jeg ind på, hvordan det er at være elitebarn og hvilke faldgruber man nemt hopper i som forældre, når ens børn skaber resultater eller forsøger herpå.

Jeg giver eksempler på, hvordan jeg selv som barn og ung oplevede mine forældres opbakning og kommer med forslag til, hvordan man som forældre viser sin fulde kærlighed til sit barn.

Idrættens verden er et godt læringsrum for at begå sig i livet generelt, men det er også et miljø, der er vigtig ikke at lade sig rive med at begejstringen over resultaterne, men at forstå hvordan vi hjælper vores børn til at få et styrket selvværd gennem idrætten.

Styrk dit barns selvværd gennem idræt

Hvordan styrker vi vores børns selvværd gennem idrættens verden?

Det er noget, der optager mig meget, da idrættens verden nemt kan komme til at have modsatte effekt. Som forældre kan vi dog gøre meget for at hjælpe på rette vej og dermed sikre at vores børn får alt det bedste fra idrættens univers og ikke det værste.

Som forældre kan vi hjælpe til, at idrætsbarnet får en stærk tro på selv sig og sine evner uanset, hvordan de klarer sig resultatsmæssigt. I foredraget vil jeg komme ind på, hvordan vi bedst bakker vores børn op, når de bevæger sig i idrætten.

 

Støt dit barn i den bedste udvikling

Det er nemt at lade sig rive i kampens hede, når ens børn er i konkurrence. Lær hvordan du går fra at være tilskuer til at være den bedste forældre for dit barns idrætsoplevelse og konkurrencementalitet.

Jeg giver viden og gode råd til, hvordan du styrker dit barn og glæde ved idrætten uanset hvilket resultat dit barn leverer.

Ingen fortsætter med at dyrke idræt uden idrætsglæde

Det er derfor essentielt at vide, hvordan rammerne for idrætsglæde skabes, så medlemmernes idrætsoplevelse er optimal.