Arbejdsglæde og motivation

Med min baggrund fra idrættens verden er det tydeligt for mig, at idrætsglæde og motivation bunder i samme mekanismer som arbejdsglæde på arbejdspladsen.

Book en gratis samtale

bedre og mere Bæredygtige resultater

Gode resultater på arbejdsmarkedet kalder på mere innovation end nogensinde før.

Vil man som arbejdsgiver have medarbejdere, der engagerer sig og brænder for sagen de arbejder for er man i det 21. århundrede nødt til at holde arbejdsglæden og motivationen høj hos medarbejderne. For kun motiverede og glade medarbejdere formår at være innovative.

Netop hertil har jeg gennem min idrætskarriere og omfangsrige erfaring som underviser inden for idræt udviklet en model, der definerer rammerne for hvordan man bedst skaber idrætsglæde. Det tog mig kort tid at gennemskue at samme præmisser gælder for præcis arbejdsglæde. Derfor tilbyder jeg foredrag til erhvervslivet i, hvordan man sikrer arbejdsglæden og motivationen på arbejde.

Glæde er et abstrakt begreb og derfor er det nødvendigt at indramme, hvordan vi skaber glæden i den på gældende aktivitet. Det samme gælder for motivation, som er svært at begribe, hvad der egentlig er på spil. Det er min overbevisning, at jeg har fundet frem til, hvordan vi bedst forstår motivation, så vi kan udnytte motivationens potentiale.

Mere energi og mindre stress

I mit foredrag om arbejdsglæde og motivation tager jeg afsæt i min eliteidrætskarriere og dertil hørende resultater. Jeg giver et indblik i mine to modeller og I får indsigt i, hvorfor det er så vigtigt at motivere på bedste vis, så stress og udbrændthed undgås.

Motivation kan foregå gennem vidt forskellige metoder. Det vigtige er at benytte de bæredygtige metoder, der får jeres medarbejdere til at vokse og føle sig værdsat på arbejdspladsen.

Det giver i sidste ende medarbejdere, der tager ansvar og dermed mulighed for at udnytte deres fulde potentiale, større tilknytning, nemmere rekruttering og ikke mindst bæredygtige resultater.

Cristine Storm Lassen

Kort fortalt har jeg sejlet rigtig meget og opnået topresultater, som kun få andre har formået at præstere i så ung en alder.

Jeg er overbevist om at mine præstationer var et resultat af at glæde og motivation var i centrum for det jeg gerne ville opnå.

Udnyt muligheden for at få rabat på mine foredrag

få 30% i rabat

Book en gratis samtale og hør, hvordan rabatten opnås. Tilbuddet gælder kun i en afgrænset periode.